sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Illan pimetessä

Ensimmäinen kokonainen päivä Iksanissa alkaa olla takana ja delegaatiomme suuntaa houkuttelevia sänkyjä kohti.  Pidimme illan aikana ensimmäisen kokouksen pohjoismaiden kesken. Kävimme keskustelua mm. nuorten osallisuudesta sekä Ruotsin toiveesta saada Nuorisofoorumista entistä jäntevämpi ja asiapainotteisempi kokoontuminen.

Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi (äiti - ei siis tarvitse lähettää rahaa). Riisi kelpaa lisukkeeksi vuorokauden ajasta riippumatta ja sitä tarjoillaan niin leivoksina, keitettynä kuin paistettunakin.

Etelä-Korea on loistava, ellei jopa paras paikka järjestää maailmanlaajuinen konferenssi. Ihmiset ovat ystävällisiä ja tavoittelevat täydellisyyttä. Tekniikka, kuljetukset ja muut fasilitoinnit ovat toimineet moitteettomasti.

Delegaatiomme Karin on ehdolla WOSM:n Nuorisoedustajaksi. Illalla hioimme vielä viimeisiä vaalikuvioita, sillä vaali käydään tiistaina. Karinia on helppo suositella myös muiden maiden edustajille, sillä hän vain yksinkertaisesti on aivan loistava ehdokas!

Iksan pimenee. Huomenna jatkamme virallista ohjelmaa klo 8.30. Luvassa mm. korealaista sirkustaidetta Johan Ekmanin säestyksellä...

2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Jee, jee :) Täällä paistellaan Elsin synttärikakkuja ja pestään pyykkiä, mutta kohta nähdään jo konferenssitunnelmissa siellä Koreassa. Onnistunutta konfaa!

taina kirjoitti...

Hello - mainiota nuorisofoorumia ja mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia koko porukalle. Turnauskestävyyttä myös konffaan ja tietenkin terveisiä Järvenpäästä ; )