tiistai 8. heinäkuuta 2008

Avajaisten huumaa

Osataan sitä Koreassakin. Eilen illala saimme kokea mielenkiintoiset avajaiset. Janne haluaisi käyttää kokemuksestaan nimitystä "eeppiset festivaalit" (mitä ikinä hän sillä tarkoittaakaan).

Ohjelma oli aluksi hyvin asiapitoinen. Kuulimme puheet WOSM:n varapuheenjohtajan lisäksi Johan Ekmanilta (nuorisofoorumin puheenjohtaja ja Suomen toivo partiomaailmalle), Korean Partiolaisten puheenjohtajalta, Yliopiston rehtorilta ja muistaakseni vielä parilta muultakin. Lisäksi paikalliset sudenpennut kärräsivät ihasteltavaksemme kakkua ja ilotulitteita ammutiin suoraan yleisön päälle. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Eeppisen festivaalin huipensi takavuosien tanskalaista Safri Duoa erehdyttävästi muistuttava poikaviisikko, joka tosin rumpujen hakkaamisen ohessa onnistui tanssimaan perinteistä aasialaistyyppistä breakkiä :D Seuranaan Aasian Safri Kvintetillä oli kaksi hieman perinteisempää aasialaista tanssisuuntausta edustavaa neitoa.

Juhla päättyi satojen partiolaisten macarenaesitykseen.



1 kommentti:

kv-partio kirjoitti...

Hei!

Kiitos hyvästä blogista. On ollut ilo seurata edesottamuksianne näin etänä. Tsemppiä foorumiin, vaalityöhön ja ennen kaikkea muistakaa myös pitää hauskaa kaiken työnteon ohella!